IBCI


Institute of Business Competitive Intelligence (IBCI) a fost infiintat pentru a oferi profesionistilor de top cele mai bune programe de training in Business Competitive Intelligence si Comportament Organizational. Prin urmare, misiunea IIA este de a oferi companiilor si managerilor instrumente si metode care sa le permita sa fie mai competitivi si mai eficienti. Vrem sa ne asiguram ca absolventii nostri au un progres semnificativ in cariera pe care si-o dezvolta si un impact excelent in organizatiile lor.

 

De ce Business Competitive Intelligence?

In mediul de afaceri din secolul 21, ignorarea sau intelegerea gresita a domeniului Competitive Intelligence reprezinta un obstacol real in atingerea unei performante superioare. Activitatea de Competitive Intelligence are ca scop luarea unor decizii rationale, eficiente, in conditii de presiune. Valoarea deciziilor luate de catre un manager depinde in mod direct de calitatea informatiilor la care acesta are acces si de capacitatea sa de procesare si analiza.

 

De ce ai nevoie de Training in Business Competitive Intelligence (Informatii pentru Afaceri)?

Prin utilizarea perspectivei Competitive Intelligence, vei fi capabil sa:

  • Iti cresti competitivitatea;
  • Sa iei decizii intr-un mod mai rapid si mai eficient;
  • Sa iti consolidezi sistemul de avertizare timpurie si de prognoza cu privire la amenintari;
  • Sa obtii o perspectiva strategica si sa neutralizezi punctele oarbe;
  • Sa iti gestionezi si sa iti reduci riscurile;
  • Sa pui in aplicare principii si metode de Counter Intelligence si sa previi eventualele "scurgeri de informatii".

 

Training in Competitive Intelligence specific fiecarui domeniu!

Cursurile noastre ofera o perspectiva centrata pe rolul Competitive Intelligence in fiecare domeniu, precum si modelele profesionale care pot fi aplicate, prin transferul unor metode, tehnici si bune practici specifice domeniului Intelligence in practica mediului de afaceri.

Prin prelegeri interactive si exercitii practice, participantii experimenteaza modul in care instrumentele specifice Competitive Intelligence si Comportamentului Organizational actioneaza asupra mediului lor de afaceri precum si asupra propriei companii.

Programele de training ale Institutului de Informatii pentru Afaceri (IIA) sunt disponibile in limba engleza si limba romana si pregatesc participantii pentru mediul de afaceri real si dinamic – prin exercitii si studii de caz (cursuri "Open" sau "In-House").

Puteți selecta Cursul de Expert in Informatii pentru Afaceri - singurul program certificat in Business Competitive Intelligence din Romania - sau alte cursuri de Competitive Intelligence, adaptate petru zona dumneavoastra specifica de activitate. Gasiti cursurile viitoare aici!

 

Echipa

Institutul de Informatii pentru Afaceri are o echipa multidisciplinara, alcatuita din profesionisti care sunt practicieni si experti in domeniile lor, si care si-au oferit expertiza in consultanta si training catre companii din Top 100 Forbes, precum si catre sute de manageri care se confrunta cu presiuni concurentiale la locul de munca. Mai multe detalii AICI!

 

Institutul de Informații pentru Afaceri a fost fondat de ICSS si Interactor.

ICSS – Principala activitate a ICSS (Integrated Corporate Strategic Services) este oferirea de informatii pentru afaceri prin servicii de consultanta sau prin intermediul cursurilor. Cunostintele si experienta dobandita in lumea afacerilor permit echipei ICSS sa ajute companiile care doresc sa obtina un avantaj competitiv pe piata si sa isi securizeze afacerea.

INTERACTOR – Interactor este o companie de training si consultanta in analiza, evaluarea si accelerarea performantei atat la nivel individual cat si la nivel de organizatie. Competente: Training, Business Development, Organisational Behaviour, Organisational Profiling, Behavior Analysis and Assessment, Employer Branding, Team Diagnosis and Organisational Culture Diagnosis, Talent Management & Succession Planning, Coaching.

 

CONTACT:

Amira Radulescu

+4 0721 764 305

amira.radulescu@icssromania.ro

Str. Aleksandr Sergheevici Puskin, nr.10, et.4, sec.1, Bucuresti