Despre noi


Principalul obiect de activitate al S.C. Integrated Corporate Strategic Services S.R.L. este oferirea de informatii pentru afaceri prin servicii de consultanta si prin intermediul cursurilor.

Cunostintele si experienta dobandita in lumea afacerilor permit echipei ICSS sa ajute companiile care doresc sa obtina un avantaj competitiv pe piata si sa isi securizeze afacerea.

Datorita vastei experiente si profesionalismului, personalul ICSS a reusit intotdeauna sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor sai.

Principalele obiective ale ICSS sunt:
- Asigurarea unui grad ridicat de satisfactie al clientilor prin cresterea competitivitatii acestora in mediul de afaceri.
- Asigurarea continuitatii afacerilor clientilor.
- Asigurarea unui nivel ridicat de cunoastere al domeniului de activitate si al mediul de afaceri in care clientul isi desfasoara activitatea.

Ca specialisti in informatii si securitate, ICSS va ofera o viziune extinsa asupra mediului de afaceri din Romania si din regiune, va rezolva problemele si va ofera alternative.

Principalele obiective strategice urmarite de companii prin actiunile si deciziile zilnice sunt securitatea si competitivitatea afacerii. Pentru a beneficia de toate oportunitatile si pentru a se evita amenintarile, fiecare actiune si decizie trebuie sa fie intreprinsa bazandu-se pe informatii. Aici intervine rolul ICSS.

Cu ajutorul echipei ICSS perspectiva asupra mediului de afaceri se va schimba considerabil, evenimentele nu va vor mai lua prin surprindere, iar surprizele neplacute vor fi de domeniul trecutului.

ICSS va pune la dispozitie doua posibilitati prin care va poate ajuta:
- Consultanta de specialitate
- Cursuri de specialitate

Indiferent de alegerea dumneavoastra, rezultatele sunt garantate!